Elx Jazz Festival 2022
Elx Jazz Festival 2022

Elx Jazz Festival 2022 - 30 de junio al 03 de julio de 2022

Elx Jazz Festival tendrá lugar del 30 de junio al 3 de julio en la rotonda del Parque Municipal y en la Plaça de Baix. El precio de las entradas es de cinco euros en venta anticipada para los conciertos de la Rotonda y en la Plaça de Baix son gratuitos.

Además, el viernes 3 de junio desde las 22.30 horas el cantante Manuel Carrasco actuará en el parking de la UMH.

{index}

XII Elx Jazz Festival

Jueves 30 de junio de 2022

22.30 horas

María Yfeu, una de las voces más especiales que han surgido en los últimos años en el panorama nacional y tiene influencias del jazz, pop o rock, entre otras. En la Rotonda del Parque Municipal.

Parlar de María Yfeu és parlar d’una de les veus més especials de l’escena nacional. El seu eclecticisme, sense corsets ni lligams, la permet submergir-se fàcilment en la seua passió des de diferents prismes. Amb influències del jazz, pop, rock, post punk o new wave entre d’altres, la sevillana serà, sens dubte, una de les veus més interessants del circuit independent espanyol i europeu.

Viernes 1 de julio de 2022

20:00 horas 

Ellesax, cuarteto femenino de saxofones, con un Homenaje al mítico músico Pedro Iturralde, en la Plaça de Baix.

El quartet femení “Ellesax” rendeix homenatge al gran Pedro Iturralde, gegant del jazz espanyol, saxofonista, clarinetista i extraordinari músic i compositor. Referent i pioner del jazz al nostre país juntament amb el pianista Tete Montoliu i creador de l`anomenat Jazz flamenc. La seua obra adapta obres populars espanyoles i d’altres nacionalitats a l´estil jazzístic i ens deixa composicions magnífiques, on uneix a la perfecció la música clàssica i tradicional amb el jazz.

22:30 horas

David Pastor Quartet, con Film Sessions. Actuación del trompetista valenciano en la Rotonda del Parque Municipal.

Film Sessions transforma les melodies de bandes sonores que formen part de la memòria cinematogràfica col·lectiva. El quartet internacional liderat pel trompetista David Pastor recrea ambients que conservem en la retina amb una proposta sonora moderna en la qual el diàleg i la creació improvisada envolten de novetat les recognoscibles bandes sonores.

Sábado 2 de julio de 2022

20:00 horas

Actuación de la formación Original Dixieland de Sedajazz en la Plaça de Baix, con su estilo de música que trasladará al público a los años 20 del siglo pasado.

Una de les formacions de música dixie més veteranes del nostre país. Des de la seua fundació en el 1991, ha recorregut més de 800 escenaris per tota la península. Un repertori de caràcter totalment festiu, apropiat per a esdeveniments amb el públic més heterogeni. Es pot gaudir en cercavila o en escenari.

“Ens submergirem en el túnel del temps per a aterrar en els bojos anys 20”.

22:30 horas

Actuación de Chano Domínguez Ensemble, una de las figuras más importantes del flamenco-jazz, quien vendrá acompañado de jóvenes talentos del prestigioso Taller de Musics de Barcelona. En la Rotonda del Parque Municipal.

Chano Domínguez ha canviat la història del flamenc-jazz. Ha assolit una integració inusual entre els ritmes i els idiomes d’aquests dos gèneres, i ha creat un estil únic que el col·loca entre els millors músics que practiquen aquesta forma d’art. Chano ha estat immers en un procés creatiu i pedagògic juntament amb Thais Hernández, Javier Sánchez, Pau Cullell, Joan Colom, Tomás Pujol, Álvaro López i Pol Leiva, joves talents de Taller de Músics ESEM, on fusionen diferents estils de música com el flamenc, el jazz i el latin.

Domingo 3 de julio de 2022

22:30 horas 

Carlos Bianchini TrioNon solo piano, que cerrará el festival en la Rotonda del Parque Municipal.

Non Solo Piano, el debut del projecte de Carlos Bianchini trio, formació musical liderada pel ja conegut pianista i compositor barcelonés. Després del seu èxit inicial en solitari amb el seu primertreball Solo piano. Sonata dels Infants, explora un nou llenguatge musical, aquesta vegada amb una formació pròpia i genuïna del món del jazz, incorporant-hi elements de la música contemporània i l’electroacústica.

Precios

El precio de las entradas es de 5 euros en venta anticipada para los conciertos de la Rotonda y en la Plaça de Baix son gratuitos. Las entradas se pueden comprar en instanticket.

Relacionado