El Crèdit. Sala Cultural La Llotja

18 de noviembre. Teatre en Valencià. Demanar una hipoteca s’ha convertit en una tasca quasi impossible. Bé, demanar-la no, però sí que te la donen. El text de Jordi Galceran tracta aquest tema de màxima actualitat dins d’un context de crisi com el que vivim amb l’humor a que ens té acostumats. El Crèdit és una mostra més de l’habilitat de Jordi Galceran per construir diàlegs plens de matisos i amb una arquitectura teatral fantàstica, on suren assumptes com la fragilitat de les relacions humanes, la desesperació i la crisi, econòmica i de parella.

Dirigit per Sergi Belbel i amb la interpretació de Joan Miquel Reig i Tomàs Mestre, El Crèdit fa passar al públic una hora i mitja de rialles i reflexions. En paraules de Belbel, “Una obra tan necessària com balsàmica”.

Fecha y Horarios

  • 18 de noviembre de 2016
  • 22:00 horas

Precios

  • 10 €

Venta de Localidades

Horarios

De martes a sábado de 10:00 a 13:30 horas y de 17:00 a 20:30 horas .

Venta de entradas en la taquilla del Gran Teatro, Instanticket -www.instanticket.es / 902 444 300- y taquilla de La Llotja una hora antes de la actuación.

En días de actuaciones y fuera del anterior horario solo se venderán entradas en taquilla una hora antes de comenzar el espectáculo.

Sala Cultural La Llotja
Plaça de la Llotja, 1 - Barrio de Altabix
Elche , 03202, Alicante
T: 966 658 147 (Taquilla)

Mapa de Situación


Visto 230 veces